Lacrimal

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Herukkaa ovat kiiltävät huulesi,
Vuosisatoja vanhaa punaviiniä.
Kuunvalon ja pimeyden maustamaa
Hautajaisruusujen terälehtiä.

Niiden kosketus on myrskyisä
Syyskuun öisessä puutarhassa.
Tavoittelen kuoleman maljaa;
Ukkossalamoiden kipunoidessa.

Maistan lumouksen belladonnan
Lupauksen elämästä ikuisesta
Sekä hullukaalin, mandragoran
Julman nälän Taivaan varjoista.

Äänesi tuoksuu vesisateelta
kilahdellen hopeapisaroina
Ilmaisten lauseita äänettömiä
tanssien nummen virvatulina.

Suoniini virtaa musta voima.
Samettisilta sulohuulilta,
Sortuneista hautakammioista,
Muratin peittämiltä kiviltä.

Niin ihanaa on viettelyksesi,
En ole ennen koskaan tuntenut!
Haluan olla sinun, vain sinun
Sydämeni on täysin turmeltunut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus onkin hyvä tietää, mitä tai ketä haluaa <3
Kauniin dekadentti runo lumouksesta. Käytät vaikuttavasti sanoja ja luot tunnelmia :) 
 

Käyttäjän kaikki runot