Haukankatse

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Meitä lähestyy aavikko,
Joka suunnalta paahtaa
Sen näännyttävä polte.
Kullanhohtoinen kehrä!
Hetkisen kieppuva varjo
Haukankatseinen Heru-Ur
On Heliopolisin keidas.
Niin aukesivat silmäni
Galaktisiin syövereihin
Loputtomiin spiraaleihin
Taukoamaton alkuräjähdys
Se olen minä!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkaa tulla kohta syksy, eikä ole niin kuuma enää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot