Pareidolia

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Linnunrata, tähtiportti
katson mieleni sisään
geneettinen valttikortti
galaktisesta pölystään

olen kuin pyhä Pietari
ja kun kallio halkeaa
johdattajanani Mestari
syvä mysteeri ratkeaa

annat virrata vesien
ja säteiden avaruuden
sormenpäissäni tunnen
huikaisevan tyhjyyden

jääkö lapsi kapaloihin?
ja onko kohtalomme sama?

EI! vaan

tiemme vie tähtivaloihin,
suuntana Antareksen satama
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Matka siis jatkuu. Pidin.
Kunhan sieltä vain pääsee elävänä pois, niin kaikki on hyvin <3
 

Käyttäjän kaikki runot