Inanna

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Oi Jumalatar! Olet intohimon elävä Liekki, palat minussa.
Tuotat tuskaa, unia hohtavia, houkuttelevia ja eroottisia.
Toisesta elämästä, todentuntuisia, mutta jotenkin vieraita.
Olet Kesyttämätön, olet kaiken Lähde, Rakkaus sekä Kuolema!
Siksi usein mietin, epäilen, olenko Sinun arvoisesi Astia?
Babalon, Astarte, Freyja, Bêlit, Hekate, Inanna. Inanna!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kiihkoa, tuollaisia runoja maailma kaipaa lisää, lisää <3
 

Käyttäjän kaikki runot