Angélique

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vaaleanpunaisessa mekossasi
Makaat vuoteella
Angélique
Poskeni lepää povellasi, 
joka kohoilee kiivaasti
hengityksesi tahtiin

Valkoista alabasteria
Ovat syleilevät kätesi
Varjojen tuhkaa hiuksesi
Hymysi norsunluusta 

Basia me! - Morde me!

Olen tulipunainen ruususi
Voisin kuolla tuhat kertaa
Vain saadakseni tuntea
Huokauksiesi lämmön

Kuiskaat minulle väristen
lumosanoja lemmen
Olen sinun - vain sinun
porteilla ikuisuuden 

Basia me! - Morde me!

unohduksen samettiin
peittoon vuosisatojen
Aikakausien syliin
vajoamme suudelmin

ahnein puraisuin
me etsimme sykettä
koko luomakunnan
toistemme iholta

Ja kun olet poissa
Angélique
saatan vielä kuulla
naurusi soljuvan
linnanraunioilta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttisen eleganssi kuin jostain kiihkeän intohimoisesta elokuvasta. 
Oi! Mielenkiintoinen matka tarunhohtoiseen menneeseen! 
Mystiikkaa ja yliluonnollista. Hieno! Kiitos! :)
 

Käyttäjän kaikki runot