Love Doom

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 16:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rintamuuri kaartuu taivaalle-
Mustana kuin korpin kynsi.
Ja hän antautuu kuunvalolle,
Elonpäivä vaihtuu ikiyöksi.

Parempi rakastaa ja unohtaa,
Kuin olla ikinä rakastamatta.
Vaikka rakkautesi on julmaa,
En voi enää elää hurmiotta!

Haluan kuulla taas nuo sanasi:
"Olet minun, minun ainoastaan".
Vaikka kylmettää suudelmasi;
Kosketuksesi saattaa hautaan.

Tahdon kokea sen pienen hetken
Kun liekki palaa ja roihuaa
Hurmeisen kuumaa hehkua veren
Hetkisen huumaa juovuttavaa.

Varjoissa me olemme aina yhtä,
Hautausmailla, linnanmuureilla.
Sisareni veressä, hyvää yötä!
Peittelen ruusujen terälehdillä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Karun kaunista, loppu on suorastaan hyytävää, kohti Halloweenia <3 
 

Käyttäjän kaikki runot