Et mourir de plaisir

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kalkinvalkeista kasvoistasi
Versoo mustia pitsiruusuja.
Rubiininhehkua ovat huulesi.

Ja niiden kuiskaus on lupaus -
Vastenmielisen kiihottava,
Hienostuneen herkkä viettelys.

Hullukaalia sekä koiruohoa,
Kuunvalosta hautausmailta -
Katkeransuloisia suudelmia.

Meidän veremme sekoittuvat
Sydänyöllä olemme samaa lihaa
Leiskuen satakielet laulavat.

Pimeys on täynnä salaisuuksia.
Kuumia syleilyjä, puraisuja,
Intohimoja sanoinkuvaamattomia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, pimeys on kiehtovaa, vielä on muutama kuukausi valoisaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot