Magus

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Diadeemissasi safiiri
hohtaa kuten Sirius;
noituuden taikapiiri-
kutsusanojen kuiskaus.

Kaavussa yönmustassa
piirrät kuusikannat -
täysikuun loistaessa,
uhriksi itsesi annat.

Syöksyt lävitse portin;
ruusu puhkeaa kukkaan.
Luot tuhkasta timantin,
struktuurin mutkikkaan.

Taivaan kehät hehkuvat,
tähdet transfiniittiset.
Supernoviksi syttyvät
intohimosi ylimaalliset.

Löysit egosi salaisuuden,
se on Tyhjyyttä & Tahtoa.
Puhtain muoto Rakkauden,
ihanan Kallisten vaahtoa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot