Karelianismi

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Muistot haalistuvat
Vuosien vieriessä.
Aika parantaa haavat
Vaan en voi unohtaa!
Oi kukkiva Karjala,
Saisinpa joskus kuten
hän, vaipua syliisi.
Laulun ja runon kansa,
vaeltaisi kunnailleen.
Soikoon äänessäni
muinaiset sankarit!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti kirjoitettu tähän päivään <3 
Runoillakin voi siirtää muistoja lukijan mieleen.
Kaunista muistelurunoutta.
 

Käyttäjän kaikki runot