Oodi tuntemattomalle portolle

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hän on buduaarin lilja
Kuulas kuin syyspäivä
Ja täyteläiset huulensa
Sydänverellä punattu
Pöydällä helmien nauha
Sekä pieni musta kirja
Hento jasmiinin tuoksu
Pimeys on aaveita täysi
Valossa hento neitoperho
Jokaisen miehen unelma
Kiivas lempensä lieska
Polttomerkkinsä kärvensi
Syvään kuiluun sydämeni
Ja nyt hän on poissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei ole kaikki sitä, miltä näyttää ja tuntuu.
Taiten tunnelman ja kuvan luo... "Ja pimeys on aaveita täysi" - upeasti sanottu! Hieno, kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot