Tähtien kuningatar

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ihosi on vaalea kuin lilja
Haluaisin tuntea sen tuoksun
Sulojesi pehmeän kosketuksen
Viikuna makea; Graalin malja

Tähtitaivaalla sinenä hohdat
Alastonna yön silkkiverhossa
Mittaamaton rakkaus katseessa
Avaruuden korkeuksiin johdat

Kaikuessa kemençen sointujen
Kaipaavat huuleni jo viiniäsi
Janoon niin kaihoan pikariasi
Ajan ja paikan tuolla puolen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mahtavaa kerrontaa, tuolla puolen on varmasti hyvä myös <3 
 

Käyttäjän kaikki runot