Ordo ab Chao

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
minä saavutin sen
roihun jumaluuden
hiipivän kaaoksen
systeemin rikkoen
sekä järjestyksen

uudeksi rakentaen
puhtaan rakkauden
huulilta neitosen
liekit vestaalien
tanssi dervissien

kivun ahdistuksen
ja tuskan jättäen
uusin silmin näen
maailman totuuden
katseesi ylpeyden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, ylpeä saa ja pitääkin olla, mutta ei liian paljon <3
pysäyttävä runosi, tunne voimakas, tavoittaa... Pidin kovasti. :)
 

Käyttäjän kaikki runot