Vuonna 2002

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä muistan sen,
Aivan kuten eilisen.
Vuosi kaksituhattakaksi;
Eikä aikaa tuhlattavaksi.
Rakkaus oli noituutta;
Sekä vailla kohtuutta.
Voiko tietämättään harjoittaa -
Magiaa niin rietasta ja mustaa?
Merkkisi on laki sekä avain
Se on sieluni syöpäkasvain.
Vaikka et haluaisi tai sittenkin,
Se sitoo meidät menneen kudelmin.
En unohda mutta en enää välitä,
kuka oikein hallitseekaan ketä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Samantyyppisiä tunnelmia, juuri tuosta kyseisestä vuodesta. 
 

Käyttäjän kaikki runot