Hän joka tulee

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sarvipäinen Dionysos,
sinun viinisi virtaa:
ekstaattinen juopumus,
mausteista belladonnaa.

Mainadien punahuulet,
nuo kuunkalpeat rinnat,
joiden hehkun tunnet
ja lihaasi repiä annat.

Sallit vyöryä hurmoksen,
huppuviitassa hulluuden;
suunnattomien tuskien,
tuhansien nautintojen.

Jumalainen tuli hehkuu
särkyneissä sirpaleissa,
kliimaksiin kiihottuu
galaksien tähtitarhoissa.

Maistat viikunat makeat
ja kitkerimmän kalkeista.
Lähdevedet virvoittavat,
sielusi tuonpuoleisesta.

Tuossa hunnussa kaaoksen,
koit Neidon salaisuuden.
Esittäessäsi kysymyksen,
tiesit ennalta vastauksen!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain vastauksen tietää, ei tarvitse kysyäkään <3
Hienosti askeltava
Vaikuttava.
 

Käyttäjän kaikki runot