Voittamaton Aurinko

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt tuoksuvat kuivat lehdet
Mustasta mullasta Auringon,
Häikäisten taivaalta tähdet
Herännyt hehkuen on Phaeton.

Sydämeni roihuun sytyttäen
Jääkuoreni alla taas liikkuu
Elämänlanka sorja vihertäen
katson kuinka kaikki muuttuu.

Sieluni nukkui yöhön pimeään
Talven tähtitarhoista uneksi
Avaa nyt silmänsä ihmeissään
Elää näkemänsä tänään todeksi!

Suonissani puroset virtaavat
Tuore mahla, elämän eliksiiri.
Syvälle olemukseeni tarraavat
Puunjuuret ja koko Maan piiri!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, kevät todellakin tulla jo saa ja on saapunutkin <3 
Upea, raikastava ja kaunissointinen kevätruno. Tällaiset riimirunot toimivat ja tuntuvat. Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot