Valkyria

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Levität auki punaiset hiuksesi,
Loimuten loistavat yötaivaalla.
Sotavarustuksesi ja haarniskasi -
Välkkyvät tähtien valon lailla.

Ratsusi laukkaa pilvenpuhurissa
Kun iskee sotakirveesi vaskinen.
Välähdyksen sokaisevassa valossa,
Kaikuu taisteluhuuto ikiaikainen.

Kun kuluu päiviä ja öitä yhdeksän;
Saapuu hetki, se on minun vuoroni.
Valitsethan minut, oi valitsethan!
Sotureiden sali; ainoa päämääräni.

Saarnin kaarna on vanhaa, karheaa,
Kaiverrettu riimuja on pintaan sen.
Eivätkä puun juuret syvyyttä tapaa-
Syövereistä tuon kaivon ikuisuuden.

Kiedon käteni ympäri puunrungon,
Tunnustelen pulssia sen ja Maan.
Sallithan minun, suuresti toivon-
Maistaa simaasi, katsoa tulevaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivoittavasti hän sallii kaiken, mitä vain haluat <3 
Monimerkityksellinen runo, joka on kiehtovaa. Tuo viittaus yhdeksään kuukauteen toi mieleeni äitiyden, johon tässä runossa voitaisiin valmistautua soturin lailla. 
 

Käyttäjän kaikki runot