Psychobilly

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rock'n roll-neiti
Sukissasi mustaleski
Latrotoksiinisi iskee
Sielun turbovaihteelle
Olet Christina Death
Elämä on burleskia
Sinä sen johtotähti
Vaikka et enää elä
Et ole kuollutkaan
Olet polte suonissani
Salamanisku taivaalla
Kissapedon kehräys
Sienimetsän syyssade
Kallioseinään maalattu
Vuosituhantinen viesti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, hyviä vertauksia käytät <3 
 

Käyttäjän kaikki runot