Jumalten portti

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
39
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ilmassa on uusi tuoksu;
Häivähdys granaattiomenaa.
Värisevän aamuyön taivaan
Eroottisen kuuma huokaus.
Punaisen harsonsa takaa,
Minua katsovat tähtisilmät -
Hehkuvat rubiinin tulta.
Täyttäkää viinillä malja!
Hän on oleva rakastettuni.
Nippurin kumpujen siluetti
piirtyy lanteiden kaariksi.
Sinooperihuulensa kutsuvat
puoliavoimena syleilyynsä.
Kuka voisikaan kilpailla?
Kauneimpana loistaa neito
Kuka voisikaan kilpailla?
Assurbanipalin valittu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei tarvitse edes yrittää kilpailla, se on hyvin lohdullista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot