Uneennukuttaja

Runoilija Nimessun

Uneennukuttaja,
anna lahjasi!

Vaikka ajatuksissani
päädyn toiselle planeetalle
kun lentelen
pää pilvissä,

enkä tahdo 
uskoa runoihin, 
jos ihminen loi runon
omaksi kuvakseen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea vertaus, vaikka onkin Raamatusta, mutta hyvällä tavalla <3
Raamattu nyt on kollektiivista globaalia kulttuuriperintöä. Siitä voi irrottaa tico-ticoa sinne tänne, oli siitä mitä mieltä hyvänsä.
Itestä kaet se hyvinnii voep olla hupasata harakanvarpaeta ruaputella.
Oih, tää on hieno!
 

Käyttäjän kaikki runot