Jos yöllä sataa

Runoilija Nimessun

Kesäyön valossa,
kaiken ollessa 
vasta alussa,
tanssin taikana
ja lennän lauleskellen

kun tahdon tietää kaiken
mitä on edessä 
ja tuhat kysymystä.

Mutta jos yön sataa,
kuin ei olisi 
sataan vuoteen
satanut

hukun lumeen

jos vain on lupa
saada tuntea näin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lunta ei toivottavasti sada vielä ihan vähään aikaan <3
Ei sun siivet kastu vaikka vähän sateessaki lentäisi  =)
Oih, koskettavaa tekstiä, kaunis runosii <3
Sykähdyttävä runo.
hienokuvaus ja upea ajaton lento
 

Käyttäjän kaikki runot