Kun valot ovat poissa

Runoilija Nimessun

Vaikka olenkin
liian haalea ja tumma
loistaakseni yössä
tähtenä

niin ilman pimeyttä
on valo turhaa.

Mutta minun rakkauteni 
on rakkautta totuuteen,

ja jo yksi kuva 
valehtelee
kuin tuhat sanaa,
kun mustakin 
on liian vaalea.
 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Jessus ku tykkään tästä !
Koskettavalla tavalla ajateltu asia, jota on pohdittu tarkkaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot