Mademoiselle

Runoilija Nimessun

Tanssitaan, Mademoiselle!
Unohdetaan ja kadotaan,
musiikki kaiken maalaa
koreeksi ja vieraaksi.

Juodaan viini, Mademoiselle!
Juovutaan vähän liikaa,
ja vaik' sua askarruttaa,
älä mieti, älä kysy mitään...

Anna kätesi, Mademoiselle!
Ja valitse valinta
puolin tai toisin;
sokeutta vai hulluutta?

Rakastellaan, Mademoiselle!
Aamun asti läpi yön, 
kuin huomista
ei olis' ollenkaan.

Tänä yönä, Mademoiselle,
saat ihmisen sielun,
tai sen, mitä on
viel' jäljellä...

Nukutaan, Mademoiselle!
Paina pääs' mun syliin,
vaik' sateet nousee siellä,
miss' on mun kotini.

Kahvia, Mademoiselle?
Kai vain hetki on aikaa,
ennen kuin kurpitsavaunut 
hakee sut luotani pois.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viettelevää ihanuutta sanoissasi
Ja tässäpä hyvinkin on jotain satukirjan takasivua, sitä aikuisille tarkoitettua... ihana !!
Taianomaista, itsestään soljuvaa hunajaa :)
Uijui <3 Ihana!
Ihanalla tavalla yhdistetty asioita, mademoiselle on hyvillään <3
 

Käyttäjän kaikki runot