Tässä maailmassa he eivät saa toisiaan

Runoilija Nimessun

Mitä epätoivoisempi ihminen,
sitä suurempia ovat 
synnit.

Joten älä avaa kirjettäni
ennen kuin on
liian myöhäistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huippu !!!
Totuuden tuomaa realismia, oivaltaen ajateltua.
Koskettavaa kerrontaa, saa ainakin mielenkiinnon heräämään <3
Ne on immeeset sannoo pätkäättänneet, että ee oo synti olla savolaenen, vuan kyllä se kuitennii taetaa meleko suur häppee olla.

Kuitennii kaekesta huolimatta minun polosen pittää savolaesena olla pollotella.

Mukavata uamun köllykkee sulle ja mulle.

Moloskis!
Upea!
Hyvä!
 

Käyttäjän kaikki runot