Suurin niistä on rakkaus

Runoilija Nimessun

Jos se, mikä on minun,
on myös muiden

ja pahin pelkoni
on itsensä toteuttava
profetia

saat valehdella,
pettää, hylätä
ja jättää;

enkä pety sinuun;
petyn itseeni 
ja unelmiin,

mutta jos lakkaat 
rakastamasta, 
lupaa, että lähdet.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea !
Rakkaus on erittäin tärkeätä, ilman sitä ei oikein ole mitään <3 
Hieno, kerrassaan. Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot