Taival

Runoilija Nimessun

Minä tiedän sen jo

ja sinä

kuinka onnen voi ostaa

väärällä rahalla

kuinka petosta ei ole

ilman rakkautta

eikä rakkautta

ilman petosta

kuinka ymmärtämyksen sijasta

meidät yhdistää

ymmärtämys

sen rajallisuudesta

kuinka sinä olet niin kaukana

ja minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jippii, tykkäsin tästä ja paljon :)

Hieno runo. Pidin siitä miten kääntelit lauseet nurin.

Minäkin pidin lauseiden kääntelyistä :)
Upea runo.
Kaukorakaus voi olla hyvin usein sitä parasta rakkautta <3
Tämä on upea! Runoistasi on syvyyttä. 
 

Käyttäjän kaikki runot