Lintusen elämää

Runoilija Nikke von Nakkerton



Aamulla kun heräsin, olin pierteä kuin peipponen.
Päivällä kun visersin, olin ilolintunen.
Illalla kun kotiin palasin, olin väsynyt kuin västäräkki.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina on jokin lintu jossakin, joka määrittää olotilan <3 
Hauska pidin..
 

Käyttäjän kaikki runot