Pienin askelin

Runoilija -jasmin-

Tänään olin
jotain hiukan
enemmän

vaikka otin
pieniä
askeleita

haparoiden

silti päivä
paistoi
minun

risukasaan

hetkisen
lämmittäen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, tosiaankin pikkuhiljaa eteenpäin <3 
Juuri näin pikkuhiljaa . Kiitos Star kun kävit kurkistamassa :)
Tämä on hienoa runoa.
Kiitos anMali :)
 

Käyttäjän kaikki runot