Hiljaisuus ottaa omansa..

Runoilija -jasmin-

Sanattomuudella
on merkityksensä
ja se jättää usein

syvät jälkensä

eikä aika ole
antamassa vaan
ottamassa

omaansa

ja hiljaisuus joka
kuiskii nurkissa
vetää minua
puoleensa

voimattomana
olen luopumassa
kaipuun sisintä

raastaessa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaisuus kuuluu jokaisen elämään joskus, siitäkin voi nauttia <3
Kaunis
Kiitos DarkBlue..
Kiitos Star sanoistasi ..
 

Käyttäjän kaikki runot