Sanaton

Runoilija -jasmin-

Sanattomana
 
tuijotan tyhjään
paperiin 

olo on turta

yksinäisyys
viiltää sisintä

tehden tunteiden
kirjon raskaaksi

kantaa

yksin

 
 
 



 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, sanattomaksi voi vetää, monella tavalla.
-laita vihreä oksa sydämmelle, kyllä laulava lintusi pian saapuu, vanha sanalasku.
Kaunis kiitos 🌹
Kiitos Star sanoistasi 💕
 

Käyttäjän kaikki runot