Kevät

Runoilija -jasmin-

Keveys kevään
askelissa

katseessa
kirkkaus

ajatuksissa

minä selvisi
sittenkin
 
Selite: 
Silmäleikkaus meni hyvin ja viiden viikon flunssakausi onneksi tällä hetkellä ohi.Kesää odotellessa ☺️
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, mahtavaa, että olet parantunut jälleen.
 

Käyttäjän kaikki runot