Aamuyön hiljainen huokaus

Runoilija -jasmin-

Aamuyön tunteina
ajatukset kiertävät
yhä samaa rataa
 
ei lepoa ei silmällistä
unta
 
huokausten kaiku
kuuluu
hiljaisena
ympärilläni
 
kuinka selviän
 
ja kipu iskee
syvemmälle
kuin koskaan
ennen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja kauniisti aseteltua 

-kipu on vain elettävä läpi sitä ei kannata turruttaa millään muulla?

-tervettä toimintaa lienee Suomalainen Sauna ja halko savotta, tai siivous?

-ja pahinpana hetkenään riittää, että vain henigttää riittävän syvään

-rukous Yläkerran Isännälle" ?

-keep breathing, Keep it Simply!

Kiitos palautteesta..
Kiitos ayla
 

Käyttäjän kaikki runot