Kuulitko kuiskauksen
näkyykö ikkunassa
hiippalakki
punainen
kertoivat tonttujen
naapurissa liikkuneen
hipsutellen hiljalleen
tuoden ilon jokaiseen
hetkeen
joulun odotuksen
sydämeen
tunsitko sen...
hennon kosketuksen..
siipien havinan...
pienten enkelten
kuulitko laulun
herttaisen
huomasitkos
ikkunoissa jouluvalon
kirkkauden
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit