Ajatus sinne jonnekin

Runoilija -jasmin-

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hän varmasti kuulee ja näkee tämän, sinne jonnekin.
Kuin iltaruskossa valoa aamun kajoon,lämmittävää toiveiden virtaa kuvastaa runossasi...värien kuin sanojen kudelmaa yhdessä- sopu soinnillisuutta "yli synkkien virtojen" !  Kohti elokuuta !
 

Käyttäjän kaikki runot