Vain pieni hetki

Runoilija -jasmin-

Se oli vain hetki

kuin pieni henkäys
joka hipaistessa
ihon pinaa jättä
jäljen

ja tuo tunne
herätti kaiken
mieleeni

jonka olin jon
unohtanut

vai olinko sittenkään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota mietintää, elämässä on paljon mielenkiintoa <3 
Kiitos Star kun kävit kurkistamassa..
hienosti lopetus luo runon kukkaan
Kiitos palautteesta..
Herkkä ja hieno runo.
Kaunis kiitos Maisha sanoistasi.
Hienoista hetkistä syntyy kauneus elämään 
Kiitos sanoistasi ayla.
 

Käyttäjän kaikki runot