Kiitos että olet

Runoilija -jasmin-

Vuosien kuluessa
askel lyhenee

olemus muuttuu
kuten ajatuksetkin

onneksi on sanat
jotka voi tuoda
matkan varrella
monenlaisia

tunteita

joita kukaan
ei voi viedä
minulta pois

S I K S I

kiitos että
olen saanut
olla ja elää

omanlaistani
elämää

K I I T OS

että joku
muistaa

edes joskus...

kiitos että olet...

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivotan Sinulle Hyvää Syntymäpäivää kuin myös Kiittää runovuosistasi ; tämä vastineeni runoosi !
Lämmin kiitos sinulle Kaseva.
Kiitos itsellesi kaikista näistä vuosista, paljon onnea jatkossakin <3 
Kiitos Star sanoistasi ja myös sinulle kaikkea hyvää.
Koskettava teksti. Jäin pohtimaan tämän äärelle, voisinko joskus sanoa kiitos itselleni. Odotamme kiitosta ja kunniaa muilta ihmisiltä, mutta liian harvoin taputan itse itseäni olalle. 
Juuri näin ..Kiitos kun kävit kurkistamassa ..
 

Käyttäjän kaikki runot