Syöksyaskel tulevaan

Runoilija -jasmin-

Nolla kertoimella
eteenpäin askel

askeleelta

vaikka mieli
tekee tehdä
toisin

jokainen hetki
on tärkeä

sillä jos syöksyn
suuna ja päänä

ei jäljelle jää kuin
sekasotku jota en
osaa

selvittää

eikä lähellä ole
ketään joka
auttaisi

M I N U A
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti apua tulee pian <3
Kiitos Star ehkä tämä tästä jotenkin etenee.
Varmaankin hyvin vaikeina aikoina on olla itsensä kanssa vaikeaa, edes jotenkin tasapainossa,varsinkin jos on omasta terveydestä kyse kuin etsien valonkajoa, toivetta yksin jaksamiseen. On vain jaksettava kuin kestettävä omin voimavaroin parempiin tuleviin hetkiin.
Lämmin kiitos Kaseva sanoistasi .
 

Käyttäjän kaikki runot