Puutostila

Runoilija -jasmin-

Jos näkisin 
kunnolla

voisin sanoa
paljonkin

onneksi kuulen
ja tasapainokin 
toimii hyvin

elämä  juuri nyt
 
ei toivotonta
mutta hiukan

hankalaa
 
Selite: 
Silmäleikkauksesta toipumassa joten hiukan huono tilanne juuri nyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti näkösi palaa pian ennalleen ja enemmänkin, voimia.
Tulee kevät kuin kesä kuin sen myötä kaikki olennainen kirkastuu ... että silmätkin näkee paremmin kuin elämäkin luo mahdollisuuksia !

Annetaan ajalle tilaisuus kuin toivolle sijaa joka toteutuu ; näin minä toivon !
 

Käyttäjän kaikki runot