Kaikki ja ei mitään..

Runoilija -jasmin-

Olen miettinyt
kauan 

enkä ole
tuntenut
mitään

silti sydämessä
on kaikki ja
kuitenkaan

ei mitään...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on mahtava tunne, kun yhtä aikaa on kaikki, eikä kuitenkaan mitään.
Voin yhtyä joka ainoaan sanaasi, koko runoon ❤️ 

 
 

Käyttäjän kaikki runot