Juuri nyt

Runoilija -jasmin-

Siivoan sydämeni
sanoilta jotka
 
satuttavat

ajatukseni
jotka tekevät
oloni yhä

turtaksi

tyhjentäen
uskoni ja
luottamukseni

jokaiseen hetkeen
jossa olen yksin

itseni kanssa
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsensä kanssa on hyvä tulla toimeen, niin elämä on helpompaa.
tulee meditaatio mieleen
sehän puhdistaa mielen kaikesta turhasta

pidin paljon runosta
 

Käyttäjän kaikki runot