Yöllä, jos on aivan hiljaa
voi kuulla
laulua
Se alkaa hiljaisena hyminänä
jatkuu hyräilynä
kasvaa luonnon sinfoniaksi
Ne lentävät kevyesti
melkein näkymättöminä
tuuli kantaa niitä
enkeleitä
Ne tekevät taikojaan
Katso pimeyteen
katso varjoihin
Katso pilkkeeseen silmäkulmassa
Katso peiliin
Mitä näet?
Selite:
Mistä inspiraatio tulee?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi