Suusta suuhun;
etkö antaisi minulle vähän henkeä?
Tänään heräsin,
kun auringonsäteet sivelivät kasvojani.
Hetken luulin,
että sinä hengitit vierelläni.
Joinain aamuina meinaan tukehtua,
ihan pienen hetken vain,
kun todellisuuden ja kaipauksen ero,
se tuntuu joskus niin suurelta.
Jos ojentaisin käteni,
tarttuisitko?
Jos pyytäisin tanssimaan,
tulisitko?
Yhtä elävä,
kuin naurusi
on sinun tuoksusi
minun mielessäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuinka kaunis kaipaus runostasi huokuu. haikea ja hieno runo.
aivan todella ihana. valtavan elävästi olet onnistunut tunteitasi kuvaamaan. ihana..
Surullinen, mutta kaunis.
Unen ja todellisuuden raja voi joskus lohduttaa, joskus ahdistaa. Tunteikas runosi
Sivut