Oletko?

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Oletko aurinko, tähdet vai kuu,
ajatukseni luoksesi suuntautuu.

Oletko meri, purjeet vai tuuli,
viestisi sydämeni kuuli.

Oletko tänään täällä vai siellä,
minä poloinen mierontiellä.

Oletko mulle kysymys vai vastaus,
kaiketi elämäni suuri rakkaus.

Oletko sittenkin vieras vain mun oma?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinhan se menee.......
Kysymyksiä,joskus ilman vastauksia kin!

 

Käyttäjän kaikki runot