Mielentila

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Loppukesän iltaa tummaa,
istun rantakivellä itkien.
Pahat ajatukset mieltä painaa,
kaiken ilon ihmiseltä kitkien.

Mietin ihmisparan elon hintaa,
ja onko tällä kaikella syynsä.
Ahdistus vain painaa rintaa,
vois Jumala perua käskynsä.

Ei kuolema voi ottaa poikaa multa,
se olis aivan liian raskasta.
Vastaan aion loppuun saakka tapella,
se lienee tässäkin parasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot