Mitä tarvitaan ja mitä ei

Runoilija Maatiainen

Ei tarvita euroviisuuja eikä olympialaisia

Tarvitaan pieni paikka
missä hyvä olla
keiden kanssa on 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin
Taitaja ei tarvitse monta sanaa suuren elämänviisauden kertomiseen. Olisipa se pieni paikka jossakin!
Sen saattaa löytää jos uskaltaa lähteä sieltä missä ei ole hyvä
niin totta!

varsinkin näinä aikoina
Tässä on elämän perustotuus neljällä rivillä.
Ensin mietin että niinkö? Sitten että niin on. Joskus se vain tahtoo unohtua, alkaa haikailla monen laista mitä ei tarvita. 
Hauska.
 

Käyttäjän kaikki runot