Kuningatar, presidentti ja minä

Runoilija Maatiainen

Kyllä niin on tapahtunut
samalla neliömetrillä oltiin

Kuningatar lasin takana
palvelijoidensa ympäröimänä
ja minä sekä presidentti
naamat lasissa
kuningatarta katsomassa
niin että osui kyynärpäät

Turvajoukot eivät tähän puuttuneet
presidentin puoliso taempana 
tarjosi heille askista karkkia

Minulla ei palvelijoita 
eikä turvajoukkoja
mutta yksi kaveri

Kaveri sanoi että katsoppas
kuka siinä on
ja minä vilkaisin sitä viereistä
kyynärpäätyyppiä
- Halonen.
Vastasin ja käännyin taas
katselemaan kuningatarta

Kohta sytytti että
- tosiaan Halonen!
ja hoksasin tehdä tilaa

Vuonna 2003 maatalousnäyttely Oulussa
Presidenttinä Tarja Halonen
Mehiläispesän kuningattarena Kuningatar
Minä sama tavan huivipää nuorempana

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upee muisto hienosti runoksi😌
 

Käyttäjän kaikki runot