Nähdä tähdet

Runoilija Maatiainen

Yöllä pihalla
pissillä
luksusta
yli viiden tähden
nähden

Olla 
hälinöistä hölinöistä
katuvaloista pois
osansa valinnut
kiitollinen

Luksusta
omanlaistaan
pimeys
yksinäisyys
hiljaisuus

Vain kuurassa helinä kuulla
Selite: 
Kiitän vaikutteista tähän runoon Mystis ja Resupekka.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana
hyvä tunnelma

lopun lause kruunaa runon
Kaunista ja rauhaisaa, tuonne ei kaupungin hälinät yllä. Ihana paikka :-)
Mielenkiintoinen. Hyvä rytmi.
Huikeaa arkielämää ilman tekotaiteellisia ylistyssanoja.
Ehtaa Sinua suloisimmillaan ja teeskentelemättömimmillään.
Rauhallisen kaunis runo, (ihmis)luonto vahvasti läsnä.
Ihana kaunis runo ja tähän kiitollisuuteen varmasti moni haluisi yhtyä :) on siinä maaseudun rauhassa jotain ihmeellistä, voimaannuttavaa ja melkein pyhää!
levollista ja omanoloista runoutta
Ihan uskomattoman upea teksti. Aistimusvoimainenkin (kuulen helinän pakkasyössä). Mulle kaupunkilaisena on ollut luksusta käydä ystävän luona maalla, hänen töihinlähtiessä hoitanut sen päivän tallityöt, siivonnut hevosten pilttuut, ja yöllä käynyt kusemassa sydämenkuvia lumihankeen vaikka sisävessakin on.
 

Käyttäjän kaikki runot