Niin kauan kun

Runoilija Maatiainen

Kun vaan ihminen elää
Ei ole myöhäistä
Voi koittaa korjata
Asennettaan, suhtautumistaan, tapojaan
Voi aloittaa jotain
Tai lopettaa
Ei ole ikärajaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kelpo potku laiskan ja väsyneen persauksille. Kiitos!
Tässä on selvästi uudenvuodenlupauksen ainesta :)
Juurikin noin, koskaan ei ole myöhäistä, aatelkut itsekin oon
 

Käyttäjän kaikki runot