Aloit aavistaa

Runoilija Maatiainen

että lähteä et voisi
etkä jäädä
ja äkkiä
oli päätettävä

Missä avaraa oli
sielusi maisemaa
lukitut luukut ja muuria
siinä on nyt
niiden taakse et enää nää
sinne jonnekin jää
paljon rakasta
entinen elämä
eikä paluuta ole 
mutta tässä ja näin
seinä vasten selkää 
on hyvä ymmärtää
oikealla puolella muuria
seisot sittenkin

Olet vapaa

Ja mukaan tuli tärkein
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas

runo antaa tilaa
lukijan ajatuksille
Tämä puhutteli oikeasti - mukaan tulee vaikka mitä, kuitenkin.
 

Käyttäjän kaikki runot