Tundralla tumma yö

Runoilija Maatiainen

Tundralla tumma yö
askelen alla jäkälän rahina
yössä yksin kulkija
palelee ehkä
vaan ei pelkää
kun jossain lähellä
näkymätön tundralintu
vislaa
Viik!
Viik!
kulkulupa
kahden valtakunnan rajalla
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea tunnelma tässä
Jokin kurpitsa siellä voi vihellellä, kenties ehkä jopa ite bitjuusi, kapustarinta.
Lopun neljä viimeistä säettä sinetöivät tunnelman. Pidän, kun äänimaailmaa käytetään hyväksi. Hienoa.
 

Käyttäjän kaikki runot