Ihana ikävä

Runoilija Levina


Ikävä
sun sinisiä silmiä

arvoituksellista katsetta,
josta ei tiedä mitä ajattelet,
kun katsot syvälle silmiin

sun huoneen valaisevaa hymyä,
vaikka en koskaan tiedä mille hymyilet

sun matalaa seksikästä ääntä,
kun kerrot päivän tapahtumista

sun suudelmaa,
joka saa polvet notkahtamaan

sun kosketusta,
joka saa sielunkin värähtelemään

rakastelua,
jonka nautinto saa lähes tajuttomaksi

rakastelun jälkeistä aikaa,
raukeana sun kainalossa

sen toivoisi kestävän ikuisesti

sun sanoja,
kun kerrot että rakastat

ikävä ihanaa sinua <3


 
oletus

Kommentit

Voi miten ihanan täydellistä! 
Kaunis, tunteikas runo, hyvä.
Kiitos kaikille teille ihanilla kun kommentoitte :)
Ihanan ikävän täydennystä että tuollaista se on parhaimmillaan kun kaikki osuu kohdalleen. Sanotaan että ihanuudesta tulee ikävyys ja ikävyydestä ihanuus kun tuntee elämänrakkauden koko merkityksen. Kevyt runo tunnelmaltaan joka värähtelee myönteisyyden koko voimallaan.
Näin lähes 80 vuotiaana sitä on tallustelu jo melko etäälle tästä ajasta, mutta rakkaus muuttaa myös muotoaan vuosien kuluessa.

Oikein hyvää juhannuksen aikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot